(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Vanaf nu ziet uw inlogscherm er anders uit en moet u opnieuw inloggen! U kunt nog steeds inloggen met uw huidige inloggegevens. Mocht u onverhoopt toch uw wachtwoord vergeten zijn, kunt u een nieuwe wachtwoord opvragen middels “wachtwoord vergeten”.

Daarnaast kan het u opvallen in de adresbalk van uw browser dat u inlogt via een nieuwe specifieke inlog-website. Het adres van de login-pagina vanaf dit moment begint altijd met “https://auth.eye-move.nl/” U verlaat deze website weer zodra u bent ingelogd. In de adresbalk van uw browser zal daarna weer www.eye-move.nl te lezen zijn.

Als u een website of IDD bij CubicEyes afneemt zullen er ook daar merkbare aanpassingen zijn gedaan. Ook voor uw klanten zal de inlogervaring veranderen. Ook zij zullen vanaf nu via de nieuwe inlogwebsite inloggen. Dat wil zeggen dat ook uw klanten in de adresbalk van hun browser het adres https://auth.eye-move.nl/ kunnen waarnemen. Als u zelf op uw eigen website inlogt, om bijvoorbeeld in het idd van uw klant te kijken, dan zal ook uw ervaring anders zijn.