(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Vergeet uw case voor de Woningmakelaar van het Jaar Marketing Award niet in te dienen!

Dit jaar is de Woningmakelaar van het Jaar Marketing Award terug van weggeweest. Heeft uw makelaarskantoor afgelopen jaar een effectieve, creatieve en doelmatige marketingcampagne gevoerd waar u trots op hebt? Twijfel dan niet langer en dien uw marketingcase uiterlijk 30 september in.
Ter inspiratie geven wij u inzicht in de winnaarscase van de Marketing Award uit 2015: Schasfoort Makelaars uit Oldenzaal.

Schasfoort Makelaars met de case: Start-Event
Schasfoort Makelaars uit Oldenzaal organiseerde in 2015 het Start-Event. Een evenement met als achterliggende gedachte: het op een nieuwe en innoverende manier onder de aandacht brengen van elf nieuwbouw stadswoningen. Met hierbij de nadruk op gevoel en beleving.
Het Start-Event vond plaats in een oude Peugeot-garage, de plek waar de nieuwbouwwoningen gebouwd gingen worden. Zo konden de kandidaten de historie van hun toekomstige woonplek beleven. Aan de buitenkant van het gebouw werd een levensgroot geveldoek van één van de nieuwbouwwoningen geplaatst. Geïnteresseerden konden zich voorafgaand aan het evenement aanmelden via Facebook. Na binnenkomst werd de kandidaten een Virtual Reality bril aangereikt. Met hun mobiel en via de Virtual Reality app konden de kandidaten virtueel een kijkje nemen in hun nieuwe woonhuis. Aansluitend volgde een hapje en een drankje aan de bar en draaide een DJ urban muziek. Hiervoor waren ook de huidige buurtbewoners (de toekomstige buren) uitgenodigd.
Resultaten (ten tijde van het indienen van de case in 2015):
Het project bestond uit tien stadswoningen en één special. De tien stadwoningen hebben allen op het evenement een koper gevonden, waarvan de optiedocumenten werden getekend en het stadium van kopersbegeleiding van start ging. Voor de special waren na het evenement drie gegadigden.

Gaat u de Marketing Award in de wacht slepen?
Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meedingen naar de Woningmakelaar van het Jaar Marketing Award? Ga dan snel met uw case aan de slag, want op 30 september sluit de inschrijfperiode.