(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Alsof u niet al genoeg concullega’s had, kwamen er sinds 2010 bijna duizend makelaarskantoren bij. Opdrachten en goed personeel worden schaars. Hoe zorgt u dat uw kantoor opvalt tussen alle anderen? Met een gerespecteerde award op zak ontwikkelen de marketingcampagnes zich praktisch vanzelf.
Voor het zesde jaar op rij organiseert Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar. Wilt u ook profiteren van free publicity, waardering uit de branche en nieuwe klanten en zakenrelaties? Doe dan mee aan dé verkiezing voor woningmakelaars.
“Het winnen van een Woningmakelaar van het Jaar award levert zoveel publiciteit op. Alleen al genomineerd zijn doet zo veel goeds voor je branding. Binnen een paar weken na het winnen van de award zat ik met de directie van de lokale Rabobank aan tafel.”, aldus Richard Schasfoort van Schasfoort Makelaars (winnaar Marketing Award 2015).

Waar blinkt u in uit?
Dit jaar kunt u wederom meedingen naar vijf publieksprijzen en één juryprijs. De publieksprijzen worden uitgereikt in de categorieën Verkoop, Aankoop, Verhuur, Nieuwbouw en Online. De winnaars worden gekozen door de consument. Een vakjury kiest de winnaar van de Marketing Award. In welke categorie blinkt uw makelaarskantoor uit?

Meedoen
Noteer 21 augustus alvast in uw agenda. Dan gaan zowel de inschrijfperiode voor de jury award  als de stemperiode voor de klantwaarde awards van start. Om mee te doen maakt u hier een account aan.