(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Routebeschrijving

Optie 1. Parkeren op parkeerdek P1, tegenover Albert Heijn
Volg de navigatie via Bisonspoor. Ga het winkelcentrum binnen bij de Albert Heijn en loop rechtdoor. Binnen volgt u de borden “Offices Toren Berlin”. Eenmaal bij de kaaswinkel “Alexanderhoeve”, gaat u linksaf en tegenover de drogist “Trekpleister”  vindt u de ingang van Toren Berlin. Hier neemt u de lift naar de 7e verdieping.
Let op: vanaf 8 januari 2018 vinden er werkzaamheden plaats in verband met de sloop van parkeergarage P1. De garage blijft deels beschikbaar maar wij raden u aan om te kiezen voor optie 2 wanneer u ons bezoekt.

Optie 2. Parkeren achter “Bisonstaete”.
Volg navigatie via Bisonspoor. Volg dan eerst een stuk de Safariweg om het winkelcentrum heen om daarna de weg naar Bisonspoor te vervolgen en parkeer rechts op het parkeerterrein met de eerstvolgende openbare parkeergelegenheid.
Aan de overkant van dit parkeerterrein:
– neemt u de ingang “Bisonspoor” van het winkelcentrum. Als u hier naar binnen gaat en de weg vervolgt, rechtsaf bij de Hema en verder de borden volgt naar “Offices Berlin”, komt u langs kaaswinkel “Alexanderhoeve”. Hier gaat u rechtsaf en tegenover de drogist “Trekpleister” vindt u de ingang van Toren Berlin. Hier neemt u de lift naar de 7verdieping. 
Of;
– loopt u helemaal rechtdoor over het kleine parkeerterrein en neemt u de ingang van Toren Berlin. Hier neemt u de lift naar de 7e verdieping. 
Indien de deuren om de toren binnen te gaan gesloten zijn, kunt u rechts van de deur aanbellen bij CubicEyes en dan openen wij de deuren voor u.