(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com
probeer_30dagen

Van data naar voorsprong in vastgoed

Waardevolle informatie door slimme techniek 

Met Smarttabs zetten we uw data om in overzichtelijke en actuele rapportages. Met slimme techniek maken we van data waardevolle en bruikbare informatie. Ondersteund door duidelijke grafieken en tabellen. Hierdoor heeft u altijd en overal direct inzicht in uw resultaten.

Een SmartTab bestaat uit  4 tot 6 Cards. De combinatie van de 4 tot 6 Cards vormen samen één SmartTab. Het kan gebeuren dat er binnen een SmartTab blanco Cards zichtbaar zijn. In dat geval is er geen data aanwezig, is de Card niet gekoppeld of zijn de onderliggende velden nog niet ingevuld.

Om een betere uitleg te kunnen geven hebben over de verschillende SmartTabs hebben we de Cards genummerd van a t/m g. De SmartTabs zijn op basis van thema’s ingedeeld. De eerste 4 SmartTabs zijn reeds beschikbaar:

N

Presentatie SmartTab

N

Prijsadvies SmartTab

N

Voortgangs SmartTab

N

Customer Journey SmartTab

Presentatie

Presentatie status

Dankzij deze Card krijgt u meet inzicht in de kwaliteit van de objectpresentaties. In een oogopslag ziet u welke acties per object ondernemen kunnen worden om het betreffende object nog beter in de markt te zetten: – Directe link naar de relevante invoervelden binnen uw EyeMove. Zo kunt u direct over gaan tot actie. – Overzichtelijke checklist met duidelijke kleurmarkering zo dat u direct inzicht heeft in de belangrijkste prioriteiten.

Publicaties

Op deze Card ziet u precies op welke websites het betreffende object is gepubliceerd inclusief de XML-feed zoals aangegeven binnen EyeMove.

Open Huis

Dankzij deze Card heeft u direct inzicht in de geplande open huizen:
– Datum
– Tijd
– Toelichting

Brochure verstuurd

Met de Card ‘Brochure verstuurd’ weet u precies wanneer u hoeveel en welke brochures heeft verstuurd voor het betreffende object. Zowel per post als e-mail.

Brochure.pdf

Deze Card laat het type brochure zien zoals ingevoerd in EyeMove.

 Prijsadvies

 

Prijsverloop vergelijkbare objecten

Dankzij deze Card ziet u in een oogopslag:
– Vraagprijs op invoerdatum
– Transactieprijs op transactiedatum
– De startdatum van de eerst gevonden vergelijkbare woning die actueel in verkoop staat.
– De einddatum van de laatst gevonden vergelijkbare woning die actueel in verkoop staat.
(alleen beschikbaar voor NVM makelaars)

Spelregels vergelijkbare objecten:
We nemen stappen met “straal” om het gekozen object heen tot we een 40-tal objecten hebben gevonden.
– Afstand binnen 1 km, 10 km, 25 km
– Type woning/soort woning, inhoud en perceel moeten gelijk zijn
– Prijs 5% meer/minder dan de vraagprijs van het gekozen object.
– Vergelijken op perceeloppervlak +/- 10%
– Vergelijken op woonoppervlak +/- 10%, niet op prijs

 

Prijscategorie/Prijsvergelijking

Met deze Card vergelijkt u binnen een handomdraai concurrerende objecten op basis van prijs. U ziet aan de hand van het weergegeven % precies hoeveel procent het gekozen object met zijn vraagprijs overeenkomt of afwijkt ten opzichte van vergelijkbare objecten.

 Biedingen

Deze Card geeft een overzicht van alle biedingen die gedaan zijn op het gekozen object. Daarnaast ziet u direct de status van het laatste bod:
– Geaccepteerd
– Afgewezen
– Ontbonden

 

Prijzen in de buurt

Deze Card geeft inzicht in de prijzen van vergelijkbare objecten die in de regio in de verkoop staan. Zo weet u direct wat de concurrentie doet.

 

 Prijshistorie

Deze Card geeft met behulp van een overzichtelijke grafiek het historisch prijsverloop weer van vergelijkbare objecten.

Voortgang

Contactmomenten

Met behulp van deze Card ziet u precies hoeveel contactmomenten u heeft met potentiele kopers in welke tijd. Bijvoorbeeld: – Evaluatie momenten – Bezichtigingen Deze Card zullen we in de toekomst uitbreiden met de mogelijkheid het aantal contactmomenten te vergelijken ten opzichten van andere woningen/objecten.

 

 

Taken

Deze Card geeft een duidelijk overzicht van de uitgevoerde en nog uit te voeren taken. Per taak kunt u zien in hoeverre deze compleet is inclusief een samenvatting van het aantal taken per type.

 

Biedingen

Hier tonen we de biedingen die zijn uitgbracht op het gekozen object, zodat dat het voor u inzichtelijk wordt hoe deze verhoudingen zich ontwikkelen in de loop van de tijd.

Customer Journey 

Wij zien de Customer Journey als een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsstrategie, waarbij u de klant centraal stelt binnen uw bedrijfsvoering. De Customer Journey SmartTab geeft inzicht in de aantallen leads die in verschillende fasen van contact zitten.

De Cards op deze Tab  zijn anders dan de overige SmartTabs genummerd van 1 tot en met 7. Deze nummers zijn daadwerkelijk zichtbaar op de 7 Cards. Met deze SmartTab gaan we net als bij een trechter van groot naar klein.

We starten met informatie over de massa,  een groot aantal onbekende mensen waarvan de gegevens staan geregistreerd in de DataBase. Vanuit daar is het mogelijk steeds verder in te zoomen naar specifieke doelgroepen en ‘geoormerkte’ relaties tot uiteindelijk één koper, weergegeven op Card 7.

Google analytics

De eerste Card geeft inzicht in het klikgedrag van de bezoekers op uw website, de massa. Hier hebben we nog geen idee wie de relaties zijn, maar we zien wel hoe ze navigeren binnen de website.

Matches

Deze tweede Card geeft aan inzicht in het aantal matches dat is gemaakt aan de hand van het zoekprofiel van de relatie.

Geïnteresseerden

Card 3 geeft inzicht in de mensen die zichzelf bekend hebben gemaakt als geïnteresseerde voor een bepaald object. Ze worden op geregistreerd op basis van specifieke kenmerken. Dit maakt het mogelijk te zorgen voor een concrete opvolging gericht op deze relaties.

Totaal vermelden + totaal aantal afvallers + percentage afvallers

Brochure

De vierde Card toont het aantal fysiek en per e-mail verstuurde brochures, gekoppeld aan geregistreerde afspraakbevestigingen.

Contactmomenten

Card 5 geeft een overzicht van de geregistreerde contactmomenten met potentiele kopers. Zo wordt zichtbaar hoeveel momenten dit zijn in welke tijd.Bijvoorbeeld:
– Evaluatie momenten
– Bezichtigingen

Biedingen

Op de zesde Card tonen we de biedingen die zijn uitgbracht op het gekozen object, zo wordt inzichtelijk hoe dit zich verhoud in de verloop van de tijd.

Resultaat

De daadwerkelijke koper van de kavel of de woning.

Waar kunt u Smarttabs vinden in EyeMove?

Wanneer u bij een woning in EyeMove bent is er sinds kort een nieuwe knop bijgevoegd, genaamd Smarttabs. Als u deze aanklikt krijgt u de eerste vier Smarttabs te zien. Presentatie – Prijsberekening – Customer journey en Voortgang. U kunt zelf bepalen welke u kiest, zodra u op het inlog scherm van Smarttabs komt logt u eenmalig in met uw eigen vertrouwde inloggegevens van EyeMove. Inzicht in je woninggegevens, een echte eyeopener!

DataDelen: Ieder moment het juiste inzicht