(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Release EyeMove 3.9

26-10-2015

EyeMove Release 3.9

De afgelopen weken heeft het EyeMove team weer hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Omdat het functionaliteiten betreft die niet direct uw bestaande werkproces beïnvloeden, hebben wij besloten om deze zonder uw inbreng uit te rollen.

Uw inbreng is belangrijk

Voor toekomstige Releases van EyeMove en SmartTabs willen we dat anders gaan doen. Veel verzoeken komen bij ons binnen via persoonlijke gesprekken of via e-mail. We willen u vragen om ook deel te gaan nemen aan de EyeMove Community. Daar kunt u uw wensen delen met andere gebruikers van EyeMove en met elkaar sparren over de bestaande en toekomstige mogelijkheden.(meld u aan op: EyeMoveCommunity.nl)

Release schema 2016

Binnenkort zullen we op de EyeMove Community het (voorlopige) Release schema voor het komende jaar publiceren. Hier komen onderwerpen op te staan waar u op kunt reageren.

EyeMove 3.9 bevat de volgende nieuwe mogelijkheden:

• Workflow
Aan onze workflow module hebben we nieuwe triggers toegevoegd waar u gebruik van kunt maken.

Workflow kunt u inrichten bij [Beheer algemeen][Workflowtemplates]. Het kan zijn dat deze knop voor u als gebruiker in uw pakket van EyeMove niet beschikbaar is. Als u het niet weet, vraag dit dan even na bij één van onze medewerkers.
Het is vanaf nu ook mogelijk om EyeMove een e-mail te laten versturen in plaats van een taak te laten aanmaken.
De nieuwe functionaliteiten voor workflows zijn:

Nieuwe triggers:

• bij nieuwe lead

• bij verliezen van object in Briljant

• bij wijzigen agenda deelnemer

• bij datum bankgarantie

• bij datum financiering

• bij datum transport

Taken automatisch sluiten bij:

• archiveren object
• sluiten na transactie

• afmelden object Tiara

Mail sturen ipv taak maken

• pdf conversie naar .jpg bestand bij uploaden beelden

U kunt vanaf nu een pdf-bestand uploaden in EyeMove. Deze zal automatisch worden omgezet naar een .jpg bestand. Dit is soms nodig omdat u bijvoorbeeld een kadastrale kaart, die u als pdf aangeleverd heeft gekregen, in uw woningbrochure wilt importeren.
(selecteer object)[Presentatie][Beelden].

• Handmatige match voor geïnteresseerden in vergelijkbare objecten
Naast de mogelijkheden voor het handmatig matchen vanuit EyeMove op relaties en uw aanbod, kan dit nu ook specifiek op “geïnteresseerden” die gekoppeld zijn aan een vergelijkbaar object.
(selecteer object)[Dossier]actiebutton [handmatig matchen op interesse]

• Doorsturen van geselecteerde documenten uit EyeMove per e-mail

Vanaf vandaag is het mogelijk om bestanden die u al in EyeMove heeft geüpload te selecteren vanuit EyeMove als u een e-mail aan een relatie wilt doorsturen. U hoeft dan dus niet meer de bestanden van uw lokale schijf te selecteren. Erg handig als u op locatie bent en ter plekke uw potentiele koper een e-mail wilt sturen met informatie.

-Verstuur een e-mail zoals u al gewend bent, koppel het object en kies daarna rechts de juiste ActieButton om de documenten te selecteren.
• Export naar nieuw Excel formaat (o.a. voor Google Docs)

In verband met veranderende specificaties in andere, externe software pakketten was het noodzakelijk om ook een nieuw excel formaat te kunnen exporteren. De reeds bestaande excel exports bestaan nog steeds, maar vanaf nu komt daar het .xlsx formaat bij. [Naar Excel .xlsx]
Het nieuwe excel formaat is nog niet overal geïmplementeerd, maar uiteindelijk zal het op alle plaatsen beschikbaar zijn.

-Mensen die bijvoorbeeld Google Docs gebruiken kunnen dit formaat gebruiken om de geëxporteerde bestanden te openen.

• Briljant

In onze Briljant module hebben we ook wat kleine aanpassingen aangebracht. De volgende mogelijkheden zijn nu beschikbaar:
– ook opslaan als afspraak wordt gewijzigd

– vastgestelde waarde opgeven als resultaat van waardebepaling wordt ingevoerd

– opmerkingen tonen in historie

• Rapportage: herkomst leads projecten

Het wordt steeds belangrijker om inzicht te hebben om te zien waar uw leads vandaan komen. Wij hebben voor projecten een nieuwe rapportage toegevoegd bij [Rapportages][Projecten][Geïnteresseerden per bron over tijd].

Indien u uw data goed en op de juiste manier vastlegt heeft u middels deze rapportage nog meer inzicht op de herkomst dan voorheen.

• Diverse kleine verbeterpunten en bugfixes
Met regelmaat verwerken wij kleine verbeter punten in onze Rolling Releases. Ook deze keer zijn er hiervan een aantal in deze release meegenomen.

Tot slot:

Wij hopen dat deze nieuwe functionaliteiten in EyeMove weer een bijdrage leveren om u nog beter uw werkzaamheden uit te laten voeren en grip te laten krijgen op uw bedrijfsproces.

Mocht u verder wensen of verbeterpunten hebben, laat ons dit dan weten via de EyeMoveCommunity.nl