(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Release EyeMove 3.11

Op 1 augustus is er een nieuwe versie van EyeMove voor u uitgerold. In deze nieuwe release kunt u de volgende aanpassingen verwachten:

1. Tabbladen zijn direct uitklapbaar
2. Verschillende velden worden conditioneel verborgen
3. Tonen van en filteren op telefoonnummer bij relaties
4. Stylingsaanpassingen aan de kalenders naast de agenda
5. Indicator voor de huidige tijd in de agenda
6. Keyboard shortcuts voor veelgebruikte functionaliteiten
7. DataDelen van templates van de opdrachtgever met de makelaars
8. Certificering voor uitwisseling ALV
9. Diverse kleine verbeteringen

Tabbladen
Alle tabbladen bij een object in EyeMove zijn direct aanklikbaar. U hoeft bijvoorbeeld niet langer eerst op “Presentatie” te klikken om bij de Fundatekst te komen.

Conditioneel verborgen velden
Als een veld niet nodig is hoeft deze ook niet in de weg te staan. Met deze gedachte hebben we de formulieren van een woning zo aangepast dat alleen de benodigde velden nog zichtbaar zijn. Bij een koopwoning ziet u nu bijvoorbeeld geen veld meer voor de huurprijs. Dit wordt later ook voor BOG en projecten/complexen aangepast.

Telefoonnummers
Niet kunnen zoeken op telefoonnummer was ons al tijden een doorn in het oog. Vanaf EyeMove 3.11 is dit wel mogelijk. Ook wordt het telefoonnummer van de relatie direct getoond in de overzichten.

Agenda
Sinds de vorige release van EyeMove kunt u behalve data in de huidige maand ook data in de volgende maand gelijk aanklikken. De opmaak van deze kalenders heeft er alleen soms toe geleid dat het niet meer zo duidelijk was in welke maand u bezig was. De opmaak is daarom aangepast zodat bij elke kalender de naam van de maand wordt getoond en zodat de dagen buiten de huidige maand een andere kleur hebben gekregen.
Bovendien is het mogelijk gemaakt om een tijdsindicator te tonen op de agenda’s. U kunt deze indicator inschakelen in uw eigen instellingen. Klik hiervoor op uw naam als u bent ingelogd onderin EyeMove en vervolgens op het tabblad “Instellingen”. Daar vindt u een vinkje om de indicator in of uit te schakelen.

Keyboard shortcuts
Voor de echte power-users van EyeMove zijn keyboard shortcuts toegevoegd aan de meest-gebruikte functionaliteiten. Hierdoor kunt u het toetsenbord gebruiken in plaats van de muis als u dat wilt. Bij knoppen met een keyboard shortcut is een tooltip toegevoegd om de juiste toetsencombinatie te vinden, maar voor de zekerheid volgt hier ook een overzichtje.
De combinaties werken allemaal door het indrukken van de toets “ALT” in combinatie met een andere toets. Alleen in Firefox moet behalve de “ALT”-toets ook de “SHIFT”-toets worden ingedrukt.
ALT + C => Nieuw
ALT + B => Terug
ALT + X => Delete
ALT + Y => “Ja” in een ja/nee keuze-scherm
ALT + N => “Nee” in een ja/nee keuze-scherm
ALT + . => Volgende pagina
ALT + , => Vorige pagina
ALT + M => Memo
ALT + T => Taak
ALT + A => Afspraak
ALT + R => Relatie
ALT + P => Printen

DataDelen templates
Bij een project dat gedatadeeld wordt kunt u als opdrachtgever nu ook een of meerdere templates delen. Als uw makelaars bijvoorbeeld e-mails versturen naar relaties kunnen ze op die manier gemakkelijk uw mooi vormgegeven e-mail stijl gebruiken.
Om aan te geven welke templates er gedeeld moeten worden klikt u bij het project op “Presentatie – Templates”. Het gekozen template wordt vervolgens naar de makelaars gekopieerd. Bij de makelaar is het template te herkennen doordat de naam van de opdrachtgever voor de naam van het template wordt gezet. De makelaar kan het template gebruiken, maar niet zelf aanpassen in EyeMove.

Uitwisseling ALV
EyeMove wordt op 1 augustus gecertificeerd voor de uitwisseling van agrarisch en landelijk vastgoed (ALV). U kunt vanaf deze datum dus gebruik maken van EyeMove voor al uw glastuinbouwbedrijven, melkveehouderijen, boomkwekerijen, akkerbouwbedrijven, etc. Zelfs een wormenkwekerij kan worden aangeboden voor plaatsing op fundalandelijk.nl.