(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Elke dag zijn wij bezig om te bekijken waarin we steeds kunnen blijven innoveren met EyeMove zodat u het beste kunt halen uit uw bedrijf!
Hiervoor gebruiken we de input van u als klant maar kijken we ook naar de veranderingen van de markt en spelen daar op in zodat we steeds een stapje voor blijven. Dit vraagt tijd, discussie en intensief overleg maar altijd met het oog op het beste resultaat. Het werken met zo’n gedreven team geeft voldoening en energie. We zijn dan ook trots op de releases waarin we steeds weer verbeterpunten kunnen presenteren.

Christian van Gils – EyeMove

User Interface Design

Optimale gebruikerservaring

Het begint en eindigt allemaal met de juiste gebruikerservaring. Denken vanuit de gebruiker vraagt om verandering en flexibiliteit. Dit is precies wat u terug zult zien in de eerste release van EyeMove 3.6. We zijn met een frisse blik begonnen met schetsen. We hebben de functionele eisen en de content gebruikt om een nieuwe logische structuur en layout te creëren met een sterk kleurenpalet. Deze stappen in combinatie met de nieuwe functionaliteiten van Data Delen en Smarttabs zorgen voor de optimale gebruikerservaring.

Bas van der Pluijm – Laforma Creative Partners

DataDelen

Lees hier binnenkort de gebruikerservaringen van onze klanten