(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

DataDelen: Ieder moment het juiste inzicht

Alle spelers realtime op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vastgoedproject

Met de functie DataDelen maken we met EyeMove koppelingen tussen de projectontwikkelaars die zijn aangesloten bij Niki/LNP, Bouwfondsprojecten (Nieuwbouw Gateway), onafhankelijke projectontwikkelaars en makelaars.

Meer grip dankzij DataDelen 

Stelt u zich eens voor hoe de wereld er voor uitziet als u en alle betrokken partijen binnen een nieuwbouwproject ieder moment van de dag realtime op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij DataDelen weet u vanaf nu zeker dat iedere woning of kavel binnen een project maar één keer wordt verkocht. Iedereen is op het juiste moment op de hoogte van de juiste informatie. Hierdoor is het mogelijk om nog effectiever en efficienter te werken.

Het inzicht door het delen van deze data is essentieel voor het realiseren van een optimale Customer Journey. Binnen de ideale Customer Journey wilt u suspect kunnen volgen om vervolgens de juiste middelen in te zetten om te komen tot prospects, hot prospects en uiteindelijk kopers. Al deze stappen legt u vast in EyeMove en worden gedeeld tussen de relevante spelers inclusief agenda afspraken, taken en memo’s. U en de betrokken spelers hebben zicht op de voortgang en grip op het proces.

De eerste SmartTabs zijn nu beschikbaar