(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

data, software, grip, 2015, huizen, objecten, vastgoed, makelaar

De eerste EyeMove innovaties beschikbaar vanaf 20 januari

N

Nieuw design, verbeterde structuur, meer inzicht

N

DataDelen: ieder moment het juiste inzicht

N

Smarttabs: van data informatie maken

N

Uw inbreng voor nieuwe releases

EyeMove 3.6:

De ultieme gebruikerservaring

Nieuw design, verbeterde structuur, meer inzicht

Dankzij onze jarenlange ervaring en door de ontwikkeling van slimme techniek zijn we in staat het beste CRM voor vastgoed aan te bieden. Mede dankzij de input van onze klanten en intensief onderzoek hebben wij deze ervaring en slimme techniek om kunnen zetten naar nieuwe innovaties en een sterke visie op de vastgoedmarkt en het belang van data. Met de release van EyeMove 3.6 laten we u voor het eerst kennis maken met deze ontwikkelingen in de vorm van een nieuw design, een verbeterde structuur en nieuwe functionaliteiten die samen zorgen voor de ultieme gebruikerservaring.

DataDelen: Ieder moment het juiste inzicht

Realtime op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Met de release van EyeMove 3.6 maken we een belangrijke stap door de introductie van een revolutionaire functionaliteit: DataDelen. Het gaat hierbij om informatie van objectgegevens en relatiegegevens en het inzichtelijk maken van de bijhorende statussen voor de projectontwikkelaars en de makelaars. Kort gezegd: iedereen altijd op de hoogte met het juiste inzicht. Deze vooruitgang zal zorgen voor een nog effectievere en efficiëntere samenwerking tussen de projectontwikkelaar, de nieuwbouwspecialist makelaars en de woningcorporaties. In het nieuwe jaar vertellen we u graag meer over hoe DataDelen voor u het verschil zal maken.

probeer_30dagen

 

Smarttabs: Van data informatie maken

Met trots introduceren wij de eerste vier Smarttabs

Het goed en op een slimme manier vastleggen van data is één, maar de echte meerwaarde zit in het omzetten van data naar informatie. Dat is precies wat we doen met onze vernieuwde rapportagetool: Smarttabs. Met Smarttabs zetten we nieuwe data om in overzichtelijke en actuele rapportages. Met slimme techniek maken we van data waardevolle en bruikbare informatie. Ondersteund door duidelijke grafieken en tabellen. Hierdoor hebt u altijd en overal direct inzicht in uw resultaten. Vanaf 20 januari zijn de eerste vier Smarttabs beschikbaar. Dit zijn tabs op objectniveau die u kunt oproepen per woning, bog-object project:

N

Voortgang

N

Customer Journey

N

Presentatie

N

Prijsadvies

Periodiek nieuwe releases

Uw input onmisbaar

Vanaf het nieuwe jaar zullen we periodiek nieuwe releases introduceren. De eerste is dus op 20 januari 2015. Uw input voor de optimalisatie en ontwikkelingen van functionaliteiten binnen EyeMove zijn onmisbaar. We zullen u daarom steeds vaker uitnodigen om mee te denken over nieuwe innovaties.

Release EyeMove 3.6

20 januari 2015

N

Nieuw design

N

DataDelen

N

Nieuwe structuur

N

Smarttabs