(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Klanten aan het woord

Lees hier de ervaringen van onze klanten met EyeMove.

“Sinds een paar jaar werkt Woontank met EyeMove. Het systeem is prima in te richten op onze wensen, en levert daarom goed maatwerk voor ons. Fijn efficiënt en betrouwbaar systeem!” 
Irene Kohsiek – Woontank
Verhuuradviseur
woontank.nl

“ Wij zijn woningmakelaar in Almere, en onze werkzaamheden bestaan uit verkoop en aankoop van bestaande bouw, en het verkopen van nieuwbouwprojecten. Begin 2016 zijn wij overgestapt naar EyeMove. Een enorme overstap, want met EyeMove werken we helemaal vanuit de klant, in plaats vanuit het pand. Dat klinkt wellicht niet bijzonder, maar het verschil is enorm. De hoeveelheid gegevens die wij afgelopen jaar aan relaties hebben kunnen koppelen is zeer waardevol: we weten waar de relatie woont, welke huizen hij bekeken heeft, in welke projecten er interesse is getoond. Een goede makelaar kan met die informatie in 2 minuten een uitstekend beeld vormen van de relatie:  de match met het juiste object is daardoor snel gemaakt.
Het is wél even wennen, om te werken met EyeMove: het werkt optimaal, als alle contactmomenten worden vastgelegd. Agenda-afspraken, mails, website-reacties, etc., worden automatisch gekoppeld, daar zorgt EyeMove voor. Maar de persoonlijke contactmomenten, die dienen handmatig te worden vastgelegd bij de relatie. Dat vergt discipline!
Maar, nu die werkwijze na enige tijd eigen is gemaakt, zijn wij het resultaat middels een uitstekende vastlegging van alles wat rond de relaties gebeurd. En daarmee dus ook alles wat er rond de objecten en projecten gebeurd.
Resultaat van onze overstap is dat onze organisatie in 2016 veel gestructureerder is gaan werken. Ons onderbuikgevoel kunnen we aanvullen met analyses, wat onze adviezen nog beter maakt. De mogelijkheden in EyeMove zijn eindeloos, 2017 is voor ons het jaar om de mogelijkheden van EyeMove nog verder te implementeren. “
Madeleen van den Brink – Huisidee Makelaardij
NVM makelaar – RMT
huisidee.nl

“EyeMove is voor ons de bron voor alle klantdata, het systeem dat zich laat koppelen met allerlei andere systemen en waar we al onze rapportages uit kunnen halen. Het mag visueel iets aantrekkelijker worden maar uiteindelijk gaat het functionele voor.”
Gerard de Gier
Voormalig directeur Hoekstra en van Eck
hoekstraenvaneck.nl

” Inmiddels werk ik zo’n 4 jaar intensief met EyeMove, tot nu toe ben ik erg tevreden. Het systeem kent reeds velen opties maar wanneer deze toch niet aansluiten op een proces dan staan de medewerkers van CubicEyes klaar om mee te denken en eventueel onderdelen aan te passen.
De mogelijkheden binnen EyeMove zijn enorm. Wanneer je tijd investeert om deze functies te ontdekken, zul je hier veel profijt van hebben. Door middel van de data-delen functie kunnen wij samenwerken met onze partners. Op deze manier is alle actuele data voor alle partners binnen een project beschikbaar.” 
Lex Willemars – AM
Consultant e-business
am.nl

“Er kan heel veel met EyeMove. Het zou makkelijk zijn als er een overzicht beschikbaar is met wat er allemaal kan, zodat we meer functies kunnen gebruiken. Het programma werkt makkelijk en de helpdesk is goed bereikbaar. Samenwerking met andere partijen verloopt wel vaak moeizaam.”
Sandra Reetraa – Eigen Haard
Commercieel medewerker Verkoop
eigenhaard.nl