(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com
N

Uw klanten vragen om meer transparantie 24/7 inzicht en het beheer over eigen gegevens en documenten binnen één online omgeving.

N

U vraagt om een gestandaardiseerd online verhuur-/verkoopproces voor meer grip en inzicht.

N

Wij bieden het idd klantdossier. De verbindende factor tussen vastgoedprofessionals en consumenten.

16 Customer Cards voor de ultieme klantreis

Het EyeMove idd Klantdossier is opgebouwd uit 16 ‘customer cards’. De cards die in het idd Klantdossier verschijnen volgen de klant tijdens zijn/haar reis op weg naar een nieuwe koop-/huurwoning. Vanaf het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht.

Card 1 | Gegevens

Dit is de eerste card die verschijnt wanneer een klant zich bij bekend heeft gemaakt. Hier kan de klant zelf zijn/haar naw gegevens beheren.Plus verschillende mogelijkheden voor contact en achtergrondinformatie over inkomen en gezinssamenstelling.

Card 2 | Gegevens partner

Wanneer een klant aangeeft dat hij/zij in de huidige gezinssamenstelling een partner heeft dan verschijnt deze card en kan de klant ook deze naw gegevens beheren.

Card 3 | Mijn Communicatie

Deze Card staat er eigenlijk altijd. Dit de belangrijkste card waar de communicatie tussen de klant en de vastgoedprofessional wordt vastgelegd. Hier kan de klant altijd (historisch) terug zien wat de afspraken zijn in het verleden en in de toekomst.

Card 4 | Mijn Zoekprofiel

Ook deze card is altijd aanwezig. Door het invullen van de woonwensen creëert de klant een persoonlijk  zoekprofiel waarmee de zoektocht naar zijn/haar droomwoning start.

Card 5 | Aanbod match

Als de klant een zoekprofiel heeft wordt dit gematcht met het beschikbare woningaanbod. Aanbod wat matcht wordt hier getoond en kan voorzien worden van sterren zodat de woning met 5 sterren,  “de droomwoning” wel eens de woning kan worden waarin de klant ook echt gaat wonen.

Card 6 | Stille verkoop

Het kan zijn dat er aanbod op de markt is waar de vastgoedprofessional, de klant alleen van op de hoogte wil brengen achter een inlo. Dit aanbod verschijnt achter deze card.

Card 7 | DataRoom

Het kan zijn dat de klant speciale documenten moet hebben gelezen voordat een bepaalde woning bezichtigt of toegewezen kan worden. Deze documenten staan in de DataRoom. In de historie bij de relatie wordt opgeslagen of het document gelezen is.

Card 8 | Mijn aanvragen

Als de klant  weer verder is in zijn/haar zoektocht dan zal de klant huizen willen gaan bezichtigen. De aanvragen voor bezichtigingen plaatsen we onder de card “mijn aanvragen”.

Card 9 | Mijn documenten

Het kan zijn dat voordat een klant een woning mag bezichtigen documenten moet uploaden zodat de vastgoedprofessional inzicht heeft of deze woning aan de klant toegewezen kan worden.

Card 10 | Doc. partner

Als je een partner hebt is het wellicht ook noodzakelijk dat zijn of haar documenten ook inzichtelijk moeten zijn voor de vastgoedprofessional. Deze worden onder deze card ge-upload.

Card 11 | Mijn toewijzingen

Het kan zijn dat er een toewijzingsprocedure is voor de woning. De woningen die aan de klant zijn toegewezen verschijnen achter deze card.

Card 12 | Onderhandeling

Als een klant een koopwoning heeft gevonden kan de klant bieden. Het biedingsproces wordt achter deze card vastgelegd.

Card 13 | Mijn huis

Als een klant de eigen woning wil verkopen dan staat alle informatie achter deze card en kan de klant zelf een digitale vragenlijst, de lijst van zaken en het persoonlijk verhaal over de woning invullen/vertellen.

Card 14 | Mijn bedrijfspand

Het kan zijn dat een klant een BOG-object wil verkopen of verhuren. Dit commercieel vastgoed beheren we onder deze card.

Card 15 | Mijn nieuwbouwdoss.

Als een eigenaar een compleet nieuwbouwproject heeft, dan is het mogelijk om als eigenaar de reis van ‘je klanten’ voor het kopen en huren van alle woningen hier te volgen.

Card 16 | Mijn fin. afspraken

Uiteindelijk gaat het over het verhuren en verkopen van huizen. En de vastgoedprofessional wil natuurlijk ook geld verdienen. De financiële afspraken die gemaakt worden met de klant staan hier overzichtelijk bij elkaar.

Wilt u een keer rondkijken in een live demo-omgeving? Dat kan!

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Of bel (030) 608 00 08 | mail verkoop@cubiceyes.nl

Stap 1 van 2 - Uw gegevens

50%