(030) 608 00 08 info@cubiceyes.com

Succes in vastgoed voor iedere vastgoedprofessional

Stap GRATIS over naar EyeMove.  

Bent u projectontwikkelaar, vastgoedmanager, BOG makelaar, woningmakelaar, nieuwbouwspecialist of verhuurmakelaar, kortom een vastgoedprofessional met ambitie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar zodat u direct zorgeloos aan de slag kunt.

Stap nu Gratis over naar EyeMove

in slechts 3 eenvoudige stappen:

N

Stap 1

Neem contact met ons op. Samen bespreken we welk pakket het best bij uw wensen aansluit.

N

Stap 2

Op basis van uw pakketkeuze, ontvangt u van ons een passend voorstel.

N

Stap 3

We begeleiden u met het overzetten van alle data vanuit uw huidige KA-pakket. Zo kunt u direct aan de slag.

Actievoorwaarden

1. De EyeMove overstap actie is geldig van 1 juli t/m 1 oktober 2015 (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: CubicEyes B.V. Dorpsstraat 46, 3433 CL te Nieuwegein (hierna: CubicEyes). 2. Tijdens de actieperiode gelden de volgende aanbiedingen: – U betaald het eerste jaar hetzelfde bedrag als bij uw huidige aanbieder. – 10% extra welkomstkorting gedurende het eerste jaar. – Gratis begeleiding bij het overzetten van all data vanuit het huidige KA-pakket naar EyeMove 3. Kortingspercentages en kortingen gelden niet in combinatie met andere kortingsacties, vouchers of kortingspercentages. 4. CubicEyes behoudt zich het recht voor om de Actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op http://www.eyemoveforward.nl/actievoorwaarden 5. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kan de eventuele onterecht verstrekte korting teruggevorderd worden, direct door middel van een factuur. 6. Op deze Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt CubicEyes in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. 7. CubicEyes is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten. 8. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door de CubicEyes. 9. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze Actie dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk via 030-608 00 08 of mailen via info@cubiceyes.com 10. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande Actievoorwaarden. 11. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op http://www.eyemoveforward.nl/actievoorwaarden. Versie 1.0, juli 2015, CubicEyes B.V.

Stap 1 van 2 - Uw gegevens

50%

EyeMove, het slimste CRM in vastgoed verwerkt gemiddeld per maand…

Nieuwe relaties

Agenda-afspraken

Historie-items